ZIWI® Peak jest wytwarzany ręcznie w małych partiach każdego dnia we własnych zakładach w Nowej Zelandii.
Wszystkie produkty suszone powietrzem ZIWI® zawierają 96% świeżego mięsa, organów, kości i owoców morza. Pozostałe 4% przepisu składa się z niezbędnych witamin i minerałów, naturalnych wodorostów, pietruszki, inuliny z cykorii i lecytyny, które stanowią kompletną i zbilansowaną dietę. Wszystkie naturalne składniki pochodzą z zielonych farm hodowlanych i błękitnych, dziewiczych oceanów Nowej Zelandii. ZiwiPeak wybiera źródła wyłącznie z humanitarnych, etycznych i zrównoważonych lokalnych farm, które przekraczają surowe normy regulacyjne rządu Nowej Zelandii. ZIWI® decyduje się na pozyskiwanie wyłącznie z humanitarnych, etycznych i zrównoważonych lokalnych farm, które przekraczają surowe normy regulacyjne rządu Nowej Zelandii.
ZIWI® Peak jest wytwarzany ręcznie w małych partiach każdego dnia we własnych zakładach w Nowej Zelandii.
Wszystkie produkty suszone powietrzem ZIWI® zawierają 96% świeżego mięsa, organów, kości i owoców morza.
Pozostałe 4% przepisu składa się z niezbędnych witamin i minerałów, naturalnych wodorostów, pietruszki, inuliny z cykorii i lecytyny, które stanowią kompletną i zbilansowaną dietę.
Wszystkie naturalne składniki pochodzą z zielonych farm hodowlanych i błękitnych, dziewiczych oceanów Nowej Zelandii.
ZiwiPeak wybiera źródła wyłącznie z humanitarnych, etycznych i zrównoważonych lokalnych farm, które przekraczają surowe normy regulacyjne rządu Nowej Zelandii.
ZIWI® decyduje się na pozyskiwanie wyłącznie z humanitarnych, etycznych i zrównoważonych lokalnych farm, które przekraczają surowe normy regulacyjne rządu Nowej Zelandii.
Skład: 85% Mięso, organy i kości z Nowej Zelandii pozyskiwane w sposób etyczny.
Wołowina, płuca wołowe, flaki wołowe, wątroba wołowa, serce wołowe, osocze wołowe, śledziona wołowa, kości wołowe (źródło glukozaminy i siarczanu chondroityny), lecytyna, tłuszcz wołowy, suszony zielony groszek, suszona zielona soczewica, dynia, chrząstka wołowa, suszona dynia, suszone wytłoki z jabłek, naturalny aromat, suszona komosa ryżowa, olej rybi, brukiew, marchew, buraki, minerały (fosforan dipotasowy, siarczan magnezu, kompleks aminokwasów cynku, kompleks aminokwasów żelaza, kompleks aminokwasów miedzi, drożdże selenowe, kompleks aminokwasów manganu), suszony korzeń cykorii, suszone wodorosty, chlorek choliny.
ZIWI® Peak jest wytwarzany ręcznie w małych partiach każdego dnia we własnych zakładach w Nowej Zelandii.
Wszystkie produkty suszone powietrzem ZIWI® zawierają 96% świeżego mięsa, organów, kości i owoców morza. Pozostałe 4% przepisu składa się z niezbędnych witamin i minerałów, naturalnych wodorostów, pietruszki, inuliny z cykorii i lecytyny, które stanowią kompletną i zbilansowaną dietę. Wszystkie naturalne składniki pochodzą z zielonych farm hodowlanych i błękitnych, dziewiczych oceanów Nowej Zelandii. ZiwiPeak wybiera źródła wyłącznie z humanitarnych, etycznych i zrównoważonych lokalnych farm, które przekraczają surowe normy regulacyjne rządu Nowej Zelandii. ZIWI® decyduje się na pozyskiwanie wyłącznie z humanitarnych, etycznych i zrównoważonych lokalnych farm, które przekraczają surowe normy regulacyjne rządu Nowej Zelandii.